Despre Noi

Înființată în anul 1998 în Rm Valcea, societatea SC VeroTherm SRL, fostă SC Vicflex SRL, a cunoscut o dezvoltare majoră și desprenoicontinuă. În prezent, dispunem de personal calificat și instruit, cu utilaje de ultimă generație, spații de producție proprii, spații de expunere proprii, parc auto propriu și, lucrul cel mai important, clienți importanți la nivel național cu care colaborează în mod curent de foarte mulți ani și care sunt multumiți de serviciile și produsele oferite.

despre noi

Începând cu luna mai 2015, pe lângă spuma poliuretanică (burete saltele/canapele), Compania SC VeroTherm SRL, vă pune la dispoziție produse de calitate ca materie primă pentru construcții: polistiren expandat ignifugat marca VeroTherm, precum și accesorii pentru polistiren: Plasă din fibră de sticlă, Dibluri pentru polistiren, și Adeziv VeroTherm 2 în 1 (pentru lipirea și spăcluirea polistirenului).

Toate produsele și serviciile companiei noastre sunt controlate și evaluate după un plan bine stabilit. Bucurându-ne de o reputație bună în rândul clienților noștri, suntem siguri că produsele și serviciile companiei noastre vă vor oferi o satisfacție garantată.

Credem că o colaborare între companiile noastre poate fi reciproc avantajoasă.

Pentru o posibilă colaborare nu ezitați să ne contactati.